Ziua Rezervistului Militar, marcată la ISU Galați

Miercuri, 05 Iunie 2024Galați
Sursa Foto: Facebook ISU Galați

Ziua Rezervistului Militar  marcata la ISU Galati | imaginea 1 Ziua Rezervistului Militar a fost marcată, vineri, 31 mai a.c., la ISU Galați, alături de bravii pompieri rezerviști.

Evenimentul a debutat cu ceremonial religios, în care s-au rugat pentru cei care și-au dedicat viața salvării semenilor, cât și pentru sănătatea celor în viață.

A fost un moment de recunoștință și respect pentru toți cei care au servit cu devotament și curaj.

După ceremonie, rezerviștii au avut ocazia să vizioneze noua tehnică de intervenție a pompierilor, rămânând impresionați de evoluția și modernizarea echipamentelor.

Pompierii gălățeni s-au bucurat să îi vadă din nou în mijlocul lor, schimbând povești și amintiri și simțindu-se parte din marea familie a salvatorilor gălățeni.

Se adresează mulțumiri tuturor rezerviștilor pentru sacrificiul și dedicarea lor! La mulți ani și vă dorim sănătate și bucurii!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.