Ziua Rezervistului Militar, marcată la ISU Timiș

Miercuri, 05 Iunie 2024Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Ziua Rezervistului Militar  marcata la ISU Timis | imaginea 1 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐑𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐢𝐬𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫 a fost marcată la ISU Timiș, Secția de Pompieri Deta și Secția de Pompieri Sânnicolau Mare. Este important să subliniem păstrarea relațiilor dintre rezerviști și cadrele militare în activitate, datorită experienței lor profesionale. ,,Rezerviștii militari” sunt cei care, după o carieră activă în slujba cetățenilor, rămân pregătiți să intervină în situații de urgență și să sprijine activitățile de apărare a țării.

Pompierii timișeni s-au bucurat, vineri, 31 mai a.c., să-i revadă într-un cadru festiv, împărtășindu-și gândurile și amintirile lor în această zi specială.

Li se urează pensie lungă tuturor membrilor Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere Timiș, cu speranța ca toți să fie inspirați de exemplul lor de curaj și devotament!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.