De 12 ani la datorie!

Luni, 08 Iulie 2024Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

De 12 ani la datorie | imaginea 1 Vineri, 5 iulie a.c., s-a marcat un moment important, sunt 12 ani de când pompierii militari de la Stația Prundu Bârgăului veghează neîncetat asupra Văii Bârgăului.

În tot acest timp, pompierii de la Bârgău, așa cum ne place să le spunem, au răspuns prompt la fiecare incendiu, accident rutier sau la alte situații de urgență, salvând vieți și protejând comunitatea.

Fiecare intervenție a pompierilor noștri este o dovadă de curaj, dedicare și sacrificiu. Ei sunt cei care, în momentele de criză, nu ezită să își pună viața în pericol pentru a salva pe alții.

De la stingerea incendiilor devastatoare, la acordarea primului ajutor în cazul accidentelor rutiere, ei sunt mereu la datorie, zi și noapte, indiferent de condiții.

Acești 12 ani reprezintă nu doar o perioadă de activitate intensă, ci și o perioadă de sprijin necondiționat și de profesionalism.

În numele întregii comunități, vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți, pentru fiecare viață salvată și pentru fiecare familie protejată! Mulțumim pentru curajul, dedicarea și implicarea voastră!

De 12 ani la datorie | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.