Detașamentul de Pompieri Târgu Secuiesc a împlinit 49 de ani!

Vineri, 05 Iulie 2024Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Detasamentul de Pompieri Targu Secuiesc a implinit 49 de ani | imaginea 1 În urmă cu 49 de ani a fost înființată subunitatea de Pompieri Târgu Secuiesc.

Pe parcursul timpului, subunitatea a ținut pasul cu dezvoltările din jur, actualizând atât tehnica de intervenție, cât și condițiile din interiorul subunității. În anul 2023 a devenit detașament, primind în rândul lui noi colegi dornici să îmbrățișeze această nobilă Armă.

Detașamentul de Pompieri Târgu Secuiesc are al doilea cel mai mare raion de intervenție dintre subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Mihai Viteazul” al județului Covasna, printre care obiective turistice, economice dar și cele mai tranzitate căi rutiere care fac legătura cu județele învecinate Vrancea, Bacău și Harghita.

De-a lungul timpului, personalul a participat la numeroase misiuni și intervenții, salvând vieți omenești, animale și protejând bunurile cetățenilor, dând dovadă în același timp de profesionalism și empatie. Cu acest prilej, le mulțumim colegilor pentru dăruirea cu care și-au dus la îndeplinire misiunile și le dorim multă sănătate, bucurie și putere în muncă! La Mulți Ani, dragi colegi❗

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.