Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Drumea Lucian!

Luni, 08 Iulie 2024Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Drumea Lucian | imaginea 1 La Garda de Intervenţie Chiselet, Plt. adj.-şef DRUMEA Lucian a ieșit la pensie în aplauzele tuturor colegilor.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonierul adjutant-şef DRUMEA Lucian a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii săi de la Garda de Intervenţie Nr. 3 Chiselet şi de către Comandantul Detaşamentului Olteniţa.

În incinta subunităţii de intervenţie din localitatea Chiselet, pompierii s-au despărțit, vineri, 5 iulie a.c., de unul dintre colegii lor de arme, Plutonier adjutant-şef DRUMEA Lucian – subofiţer operativ principal.

După o lungă activitate depusă în slujba țării, în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, acesta se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Comandantul Detaşamentului Olteniţa – Slt. MINEA Andi Daniel - l-a felicitat pe pompierul militar DRUMEA Lucian, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc camaradului lor să aibă parte de multă sănătate, pensie lungă şi de bucurii nenumărate lângă cei apropiaţi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.