Specialiști în structurile operative din cadrul ISU Sălaj

Vineri, 05 Iulie 2024ISU Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU ISU Salaj

Specialisti in structurile operative din cadrul ISU Salaj | imaginea 1 În urma promovării concursului organizat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj, începând cu data de 1 iulie a.c., a fost numit în funcția de șef al Centrului Operațional Județean, domnul Căpitan Pop Dorin-Vasile.

Cu aceeași dată, domnul sublocotenent Druțu Adrian a fost împuternicit pentru îndeplinirea atribuțiilor funcției vacante de comandant al Secției de Pompieri Șimleu Silvaniei.

Atribuțiile funcției de comandant detașament în cadrul Detașamentului de Pompieri Zalău sunt îndeplinite de către domnul maior Todoran Cosmin-Ionuț, iar atribuțiile funcției de comandant secție în cadrul Secției de pompieri Jibou sunt îndeplinite de către domnul maior Iștoan Marcel-Traian. Colegilor noștri le dorim succese depline în activitatea profesională și personală!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.