Ziua Detașamentului 1 de Pompieri Brașov

Luni, 08 Iulie 2024Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Ziua Detasamentului 1 de Pompieri Brasov | imaginea 1 Joi, 4 iulie a.c., s-au împlinit 88 de ani de la înființarea primei Companii de Pompieri din județ, devenită Detașamentul 1 de Pompieri.

Pe parcursul anului trecut, colegii din structura operativă a acestei subunități au gestionat 2840 de intervenții, printre care incendii, accidente rutiere și salvări de persoane și animale din medii ostile vieții.

Pentru a marca acest moment atât de important pentru subunitate, s-a organizat pentru cei mici o serie de activități distractive, precum prezentare de tehnică, trasee aplicative, tiroliană și exerciții demonstrative de stingere.

Se adresează mulțumiri tuturor celor care au ales să petreacă alături de pompieri această zi importantă pentru salvatorii brașoveni. Timpul petrecut alături a fost minunat! 𝑳𝒂 𝒎𝒖𝒍𝒕̦𝒊 𝒂𝒏𝒊 𝒅𝒓𝒂𝒈𝒊 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒈𝒊, 𝒔̦𝒊 𝒎𝒊𝒔𝒊𝒖𝒏𝒊 𝒄𝒂̂𝒕 𝒎𝒂𝒊 𝒖𝒔̦𝒐𝒂𝒓𝒆!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.