Cioloș și Arafat vor să vaccineze pompierii cu forța!

Luni, 18 Octombrie 2021București
Sursa Foto: Facebook

Ciolos si Arafat vor sa vaccineze pompierii cu forta | imaginea 1 Dacian Cioloș, yoghinul ajuns premier după Colectiv, cel care A UMILIT PUBLIC ÎN ȘEDINȚA DE GUVERN, 3 OFIȚERI, recidivează. Pompierii trebuie vaccinați cu forța, la pachet cu cadrele medicale, de dragul protecției împotriva Covid. Serios? Câtă grijă față de militari, așa, dintr-o dată! Când au murit în chinuri în misiuni nu vă durea sufletul de niciunul. Jilava, Dragonul Roșu, Constanța și lista e lungă.

Păi, ia să vedem. În luna februarie a anului de grație 2021, Dacian Cioloș afirma: „Când introduci o substanță străină în corpul tău, nu poate să te oblige statul să o faci”. Păi? Ce ați pățit, domnule propus premier? V-ați integrat în absolut și ați venit gata resetat pe pământ? Așa e când vorbește gura fără tine. Totul e o imensă spirală și nu mai știi ce-ți arată busola. Noroc că mai apare câte un stăpân care să-ți arate calea.

Numai bine că de data aceasta, Cioloș și Arafat, cei care se trânteau de mama focului în 2015, se regăsesc, azi, puși de președintele roboțel de la Cotroceni, în aceeași bancă: a vaccinării. Ne manifestăm încrederea că grija față de sănătatea poporului român i-a adus la pace și nu vreo preferință pentru culorile curcubeului. Că veni vorba, crapă pielea pe domniile lor de grija pompierilor, cadrelor medicale, polițiștilor și jandarmilor care în plină pandemie au fost aruncați FĂRĂ NICIO PROTECȚIE ÎN LUPTA CU COVID. Pe vremea când le dădeați o masca NECONFORMĂ pe om, pe tură de 24 de ore, vă aduceți aminte, domnule Arafat? Cum era atunci cu grija? Vă lovește grija acum, după ce ați dat un tun de 120 de milioane de doze de vaccin, a căror valabilitate s-a cam dus? Ca să fim corecți, ați prelungit-o din pix. Cu acordul producătorului, desigur. Același vaccin pe care îl aduceați în țară terestru, în gheață carbonică, la -70-80 de grade și ne spuneați că n-o faceți pentru imagine ci de grija piloților de avion care ar putea să pățească te miri ce dacă transportă gheață carbonică. Același vaccin injectat în vară, în oameni, lângă grătarul cu mici din Obor. De la -70 de grade, la +40.

Angajații care nu se vaccinează, să li se desfacă contractul de muncă. Vedeți, monsieur Dacian, iar vă șoptește cineva cu limba otrăvită în ureche și iar veți cădea de prost, ca la Colectiv. Apropo, ofițerii pe care i-ați umilit, știți că au fost reabilitați? Ba, unul chiar în instanță și azi conduce ISU București-Ilfov, deci, mare grijă când se aprinde fitilul să nu ajungeți o biată fumigenă la coșul de gunoi al istoriei.

În altă ordine de idei, poate dumneavoastră și doctorul Arafat, ăla cu care vă luați la trântă după Colectiv, ne explicați și nouă, baza legală prin care puteți da afară pompierii nevaccinați. Nu de alta, dar, aceștia funcționează după Legea 801995, adică Statutul cadrelor militare pe care l-ați mai încălcat o dată FLAGRANT când ați dat ordin ca cei 3 ofițeri să fie dați afară din sistem. Și în Legea cu pricina, niciun articol nu arată că un militar poate fi pus la dispoziție măcar, nu dat afară, pentru că refuză să facă un vaccin aflat în testare. Așa cum frumos mai spuneați în februarie, „Când introduci o substanță străină în corpul tău, nu poate să te oblige statul să o faci”!

Audacia et devotio, messieurs!

Ciolos si Arafat vor sa vaccineze pompierii cu forta | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.