Pompierii români trimiși la incendii în străinătate cu CĂȘTI DE CAIAC CANOE! Minte Arafat?

Luni, 04 Septembrie 2023București
Autor: Ioana Anamaria Ungur

Pompierii romani trimisi la incendii in strainatate cu CASTI DE CAIAC CANOE  Minte Arafat | imaginea 1 De cu bună dimineață pe pagina de Facebook a IGSU apare o poză cu doi pompieri militari care sting focul și cu mențiunea numărului impresionant de misiuni pe care forțele l-au desfășurat în weekend: 4.700. Numai că, acele căști, sunt căști CASCO pentru caiac canoe și în niciun caz căștile calitative cu care se lăuda, ieri, domnul Arafat.

Zilele trecute am primit la redacție niște imagini cu pompieri militari aflați în misiune internațională care poartă exact același tip de cască: Surpiză! Casco - CASCĂ DE CAIAC CANOE. Azi regăsim aceleași căști pe pagina IGSU și, dacă ne uităm atent, aceleași căști se regăsesc și în alte imagini din misiuni internaționale, pe pagina aceleași instituții. Modelul acesta de cască Casco nu are treabă cu protecția la foc!!!!Sunt căști CASCO pentru Caiac Canoe și sporturi organizate pe cursuri de apă.

Noi nu comentăm. Dacă domnul Raed Arafat minte sau nu, judecați dumneavoastră. Sau poate pur și simplu nu știe ce are în ograda IGSU și se hazardează în afirmații.

Imaginile vorbesc de la sine. Se pare că aceste căști ar fi fost primite donație. Foarte bine, trebuiau folosite la lotul sportiv, nu la intervenții. Pe cale de consecință și la Crevedia puteau fi orice căști pe capetele pompierilor, atât timp cât aceștia se prezintă la incendiile de pădure din Grecia sau Franța cu căști care nu au treabă cu protecția la foc.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.