Coviduț sare salariul favoriților din IGSU la peste 18.000 RON!!!!

Marți, 23 Februarie 2021București
Sursa Foto: igsu.ro

Covidut sare salariul favoritilor din IGSU la peste 18 000 RON | imaginea 1 Pandemia asta e mană curată pentru unii angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Unora chiar le vine mănușă mai ales de când se rup cu munca în CNCCI (Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției).

Dacă aruncăm o privire pe cheltuielile salariale din anul douăzeci-douăzeci, vom constata cu surprindere că micuța scârbă, Coviduț, a fost chiar soră bună pentru unii ofițeri din comanda IGSU, salariul maxim al ofițerilor cu funcție de comandă urcând simțitor la peste 18.000 RON.

Suma exactă e 18.686 RON și se regăsește la veniturile salariale achitate în luna iulie către personalul IGSU. Cine e fericitul personaj? Asta deja e treaba DGA să afle că tot are atribuții de a veghea asupra climatului liniștit din MAI și tot ar trebui să arunce un ochi asupra orelor suplimentare cu care unii își umflă fluturașul de salariu în timp ce “talpa” se zbate în procese pentru orele muncite din greu la cărat bețivi și alergat după dureri de hemoroizi, panariții, dureri de dinți și alte “urgențe” care consumă carburant și resursă umană.

Umblă vorba prin târg că ar fi vorba de un favorit al emirului situațiilor de urgență, unul vechi și de-al casei, aceștia având undă verde cu prisosință către CNCCI pentru a-și rotunji veniturile. Desigur, munca este pe măsură, nimic de invidiat, că doar nu îi e nimănui ușor să pupe pantoful. Să nu vă imaginați că în CNCCI nu se lucrează. Lucrează și acolo oamenii din greu, dar, evident, dacă muncești nu pupi salariul de excelență. Numa’ zic!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.