Arafat supărat, pe ofițerii care nu s-au vaccinat!

Joi, 29 Aprilie 2021București
Sursa Foto: unsplash.com/@diana_pole

Arafat suparat  pe ofiterii care nu s au vaccinat | imaginea 1 Mare videoconferință, mare, în Miercurea Mare! În rolul principal, stăpânul situațiilor de urgență, Raed Arafat și aghiotantul său, pilotul de raliu, generalul maior Dan Paul Iamandi, în rol de comandant al pompierilor români, pardon, subordonat nemijlocit al secretarului de stat cu pile la Cotroceni.

Carevasăzică pompierii au fost adunați cu mic cu mare în videoconferință, de data acesta, stăpânul absolut și salvatorul indispensabil al României, Raed Arafat, ținând morțiș să-i vadă pe sticlă nu doar pe inspectorii șefi ci și pe șefișorii mai mititei. Cu emoții, întrebându-se oare ce i s-o mai fi năzărit preamăritului, unii cu inima cât un purice, alții plictisiți de ifosele emirului, s-au adunat pompierii noștri, cu mic cu mare, la ședință.

Subiectul, surprinzător! Arafat s-a arătat supărat pe ofițerii care nu s-au vaccinat! Chipurile că ce exemplu dau ei subofițerilor care refuză și ei să se vaccineze. Știm că salvatorul României este obișnuit ca șefii pompierilor să îi execute doleanțele doar la un oftat, fără a mai fi necesar să deschidă gurița să dea ordin, dar, iaca, de data asta, cu drepturile omului și cu un vaccin în testare până în 2023, nici măcar cei mai servili, nu se joacă. Legea e lege. Chiar dacă unora nu le pasă și cred că “o modificăm” dacă trebuie. Sic!

În sprijin, Arafat a adus în videoconferință un doctor și un biolog de pe la Cantacuzino care să le explice comandanților nevaccinați ce bine e să te vaccinezi. Și ce sigur! Probabil nefiind destul de convingător, emirul a amintit la capitolul “nu faceți ca ei” un personaj al rețelelor de socializare care face rating mai nou la Antena3, Dana Budeanu, care vorbește tot soiul de minuni despre vaccin.(Dottore, dacă ai ajuns să vorbești de Dana Budeanu în videoconferință cu pompierii, rău ai ajuns! Disperarea e mare!) Arafat s-a dat exemplu și pe sine, bineînțeles exemplu pozitiv, susținând că de când s-a vaccinat nu s-a simțit rău, ba, mai mult, are energie mai multă și rezistă la job până seara târziu. Doctore, acu’, energia asta ați avut-o și acum câțiva ani! Vă mai aduceți aminte când v-a prins Crăciunul la minister făcând târgul cu primele ambulanțe, după ce picaseră în cap 2 guverne? Acu’ nu le vindeți gogoși, că energia asta nu e de ieri de azi și nu de la vaccin vi se trage. Motivația e totul, nu-i așa?

Și cum îl luase valul tot dând pe exemple, la un moment dat, domnul Arafat și-a adus aminte că vaccinarea nu e obligatorie, motiv pentru care le-a atras atenția celor prezenți că nu trebuie să oblige subofițerii să se vaccineze. Păi, oamenii asta și făceau, le permiteau subordonaților să aleagă ce substanță își introduc, sau nu, în corp. Deci, care a mai fost scopul videoconferinței? Discuțiile despre Dana Budeanu? Că despre vaccin și proprietățile acestuia s-a vorbit non-stop și se vorbește peste tot.

În concluzie, domnii comandanți au aflat încă o dată ce beneficii aduce vaccinul, au aflat și că emirul are statistici bine calculate despre procentul comandanților rebeli, nevaccinați, au aflat și că l-au supărat cu delăsarea lor la fel cum l-a supărat și Dana Budeanu! Păi, bine, bre, “mafioților” (că fătălăi sunt cei supuși, nu rebeli), supărați emirul că nu vă vaccinați drept exemplu pentru subordonați? Ia arătați-i că vă pasă!

PS: Poate înainte de asemenea videoconferințe, ilustrul doctor cu veleități de negustor ar trebui să se gândească că e greu ca și comandant să vii să îi vorbești de vaccin și binefacerile acestuia unui subordonat pe care l-ai trimis din prima zi de pandemie să transporte pacienți cu Covid cu măștile de toată jena, neconforme, cumpărate, desigur, cu bani grei. E a dracului de greu să îi spui unui subofițer pe care l-ai trimis la întâlnire cu Coviduț, cu o cârpă de mască, pe persoană, pe tură de 24 de ore, “Du-te, bre, și vaccinează-te, pentru siguranța ta!”. Până la urmă, domnule Arafat, siguranța lor, nu v-a interesat niciodată!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.