Schimbare de comandă la ISU Satu Mare?

Joi, 03 Martie 2022Satu Mare
Sursa Foto: Facebook IGSU

Schimbare de comanda la ISU Satu Mare | imaginea 1 Umblă vorba prin târg că de azi, ISU Satu Mare ar avea un nou inspector șef, unul agreat de actuala formidabilă comandă a IGSU, formată din generali, adică ofițeri cu merite și calități deosebite. Gurile rele spun că fostul inspector șef i-ar fi scris o scrisoare (raport) luuuungă, generalului pilot de raliu, în care i-ar fi expus “cu tupeu” (tupeu de pensionar, sic!), nemulțumirile sale, nemulțumiri murmurate, de altfel, pe la colțuri și de ceilalți inspectori șefi. Dintre acestea, lipsa de comunicare manifestată de comanda IGSU, încercările de a denigra, sancționa, inspectorul șef chiar dacă multe astfel de demersuri au fost descalificate de organele de cercetare penală, diminuări ale drepturilor salariale și alte asemenea apucături deloc străine în sistem.

Să sperăm că noul inspector șef nu va fi după chipul și asemănarea pretinselor elite, și nu va avea nici veleități de a-și umili sau hărțui colegii, nici veleități de turnător sau pupător de ghiuluri și că va urca în grad și funcții pe merite strict profesionale, pe capacități puse în folosul cetățenilor și al oamenilor din subordine, a căror demintate sperăm să o protejeze. Pe scurt, să respecte acele articole din regulamentele militare care s-au șters cu buretele de când pompierii sunt conduși de ofițeri care stau dând din coadă la picioarele unui civil care le mai aruncă din când în când câte un grad, la schimb cu anumite servicii cel puțin dubioase.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu personaje sau situații reale este pur întâmplătoare.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.