Cinci case cuprinse de flăcări în Capitală. Pompierii militari au intervenit cu 12 autospeciale pentru lichidarea incendiului

Vineri, 28 Martie 2014București

Cinci case cuprinse de flacari in Capitala  Pompierii militari au intervenit cu 12 autospeciale pentru lichidarea incendiului | imaginea 1 Marți, 25 martie a.c., un incendiu a cuprins cinci case de pe strada Alunișului din București. Incendiul a fost anunțat la Dispeceratul ISU București în jurul orei 01:15. Primele echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Pieptănari au constatat că incendiul era dezvoltat la cinci locuințe și anexele acestora, cu flacără la nivelul acoperișurilor și posibilități la propagare.

Progresiv au fost concentrate, pe străzile Alunișului și Radului, 12 autospeciale cu apă și spumă care au acționat pentru stingerea incendiului, protejarea vecinătăților și alimentarea cu apă, rețeaua de hidranți neputând furniza necesarul de apă. Echipajele pompierilor-SMURD au acordat primul ajutor unui bărbat cu arsuri la nivelul membrelor, pe care l-au transportat la Spitalul de Arși.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.