Incendiu la o gospodărie din Ilva Mare

Duminică, 27 Aprilie 2014Bistrița-Năsăud

Incendiu la o gospodarie din Ilva Mare | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul subunităţii din Sîngeorz Băi, împreună cu pompierii voluntari din Ilva Mare, Măgura Ilvei şi Lunca Ilvei au intervenit în seara zilei de miercuri, 23 aprilie a.c., pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care se manifesta la o gospodărie din localitatea Ilva Mare.

Apelul pe numărul unic de urgenţă 112 a fost înregistrat la ora 23.00, iar în cel mai scurt timp echipajele de intervenţie au ajuns la locul solicitării. În urma recunoaşterii, s-a constatat faptul că incendiul cuprinsese o şură, un grajd şi o bucătărie de vară (pe o suprafaţă totală de aproximativ 80 mp). În jurul orei 00.50, incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite. Prin intervenţia pompierilor s-a reuşit împiedicarea propagării incendiului la casa de locuit situată în apropierea anexelor afectate. Cel mai probabil, evenimentul a fost provocat de efectul termic al curentului electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.