Incendiu la un adăpost de animale

Sâmbătă, 05 Aprilie 2014Bihor

Incendiu la un adapost de animale | imaginea 1 În cursul nopţii de marţi, 1 aprilie a.c., spre miercuri, 2 aprilie a.c., în jurul orei 01.25, în urma unui apel primit pe numărul unic 112, echipajele Staţiei de Pompieri Săcuieni au fost mobilizate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată în localitatea Olosig. În momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul producerii evenimentului, flăcările se manifestau violent la un adăpost de animale, existând pericolul extinderii acestora la construcţiile învecinate.

Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia la locuinţă şi la o construcţie anexă, reuşind să salveze astfel bunuri de o valoare considerabilă. Evenimentul, generat cel mai probabil de un scurtcircuit produs la o aerotermă lăsată în funcţiune şi nesupravegheată, s-a soldat cu arderea adăpostului din lemn, pe o suprafaţă de aproximativ 30 metri pătraţi şi a păsărilor aflate în interiorul acestuia.

Incendiu la un adapost de animale | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.