O casă și un grajd cuprinse de flăcări

Sâmbătă, 05 Aprilie 2014Vaslui

O casa si un grajd cuprinse de flacari | imaginea 1 Marți, 1 aprilie a.c., Detaşamentul de pompieri Vaslui a fost solicitat, în jurul orei 14.59, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs în localitatea Delea, com. Zăpodeni. Pentru localizarea şi lichidarea acestuia s-a deplasat la faţa locului un echipaj, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, care a acţionat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună.

La sosirea la faţa locului, incendiul se manifesta la adăpostul de animale şi acoperişul casei. Din primele cercetările, s-a constatat că proprietarul a făcut un foc pentru arderea resturilor vegetate din gospodărie, acesta s-a extins la adăpostul de animale confecţionat din lemn cu pereţi de stuf, apoi la podul locuinţei aflate lângă adăpostul de animale. Flăcările au distrus în totalitate grajdul de animale, precum şi cinzeci de metri pătraţi din asteriala din scândură a locuinţei şi douăzeci de căpriori de lemn. în urma intervenţiei pompierilor s-a reuşit limitarea extinderii incendiului la întreaga locuinţă.

O casa si un grajd cuprinse de flacari | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.