O persoană decedată în urma unui accident feroviar

Miercuri, 30 Aprilie 2014Vrancea

O persoana decedata in urma unui accident feroviar | imaginea 1 Două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Focşani au asigurat măsurile specifice de prevenire şi gestionare a posibilelor situaţii de urgenţă care s-ar fi putut produce în urma unui accident feroviar petrecut luni, 28 aprilie a.c., la trecerea la nivel cu calea ferată, în localitatea Putna Seacă.

Evenimentul în care au fost implicate o autobasculantă şi o garnitură de tren a fost anunţat la dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J. în jurul orei 11.10. Imediat după primirea apelului prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, către locul indicat s-au deplasat o autospecială de descarcerare şi una de lucru cu apă şi spumă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea şi o ambulanţă S.A.J. Vrancea.

O persoana decedata in urma unui accident feroviar | imaginea 2 În momentul sosirii forţelor de intervenţie a fost identificat un bărbat, în vârstă de 60 ani, şoferul autovehiculului, proiectat la câţiva metri în urma impactului, chiar pe şinele de cale ferată. Din nefericire, acesta a fost declarat decedat de medicul de pe ambulanţa S.A.J.

Pasagerii aflaţi în garnitura de tren, care circula din direcţia Focşani spre Mărăşeşti, nu au fost răniţi şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma impactului, au rezultat scurgeri de ulei de la autovehicul. Pentru înlăturarea oricăror pericole, echipajele de intervenţie din cadrul inspectoratului pentru situaţii de urgenţă au fost prezente la faţa locului pe toată durata misiunii de îndepărtare de pe şinele de cale ferată a autovehiculului implicat în accident.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.