32 de pompieri au acţionat în două zone ale digului Măcin-Smârdan

Luni, 26 Mai 2014Tulcea

32 de pompieri au actionat in doua zone ale digului Macin Smardan | imaginea 1 În cursul zilei de luni, 26 mai a.c., pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Delta" al judeţului Tulcea a fost solicitat să intervină pentru consolidarea digului Măcin-Smârdan, deoarece în două locuri acesta a fost străpuns de apă.

Echipele de intervenţie s-au deplasat imediat la faţa locului cu un efectiv de 32 de pompieri din cadrul Secţiei de Pompieri Măcin, care, în cooperare cu Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă din localitătile Măcin şi Smârdan, au reuşit să întărească zonele afectate ale digului. În continuare este asigurată rezerva de forţe şi mijloace, în vederea gestionării cât mai prompte şi în bune condiţii a situaţiilor de urgenţă ce pot apărea în urma inundaţiilor.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.