Accident rutier pe raza comunei Udeşti

Luni, 19 Mai 2014Suceava

Accident rutier pe raza comunei Udesti | imaginea 1 Luni, 19 mai a.c., ora 7.54, Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD tip C de terapie intensivă mobilă, la un accident rutier produs pe drumul judeţean 208A, km 15+500, între localităţile Udeşti şi Ruşi Mănăstioara.

În urma coliziunii dintre un autoturism şi un ATV, au rezultat cinci victime, neîncarcerate. Conducătorul ATV-ului, Ş.V., în vârstă de 67 de ani, a fost declarat decedat. Celelalte patru victime, Marian N. - 42 ani, Mihaela C. - 22 ani, Lăcrămioara I. - 41 ani şi Radu I. - 52 ani, toate provenind din autoturism, au fost rănite. Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri - au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori.

Accident rutier pe raza comunei Udesti | imaginea 2 Concomitent, au acordat primul ajutor medical răniţilor şi, împreună cu lucrătorii Serviciului de Ambulanţă Judeţean, i-au transportat la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri pentru desfăşurarea intervenţiei echipelor de salvatori şi efectuarea măsurătorilor de către organele abilitate.

Galerie imagini