Pătlăgeanca, următoarea localitate ajutată de pompierii tulceni

Vineri, 23 Mai 2014Tulcea

Patlageanca  urmatoarea localitate ajutata de pompierii tulceni | imaginea 1 Se spune că „prietenul la nevoie se cunoaşte”. Aşa sunt şi pompierii tulceni care nu vor înceta operaţiunile de intervenţie acolo unde va fi nevoie de ei, până când apele nu vor mai ameninţa siguranţa populaţiei.

Astfel că, după două zile în care lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Tulcea au muncit la supraînălţarea digului din localitatea Ilganii de Jos, începând din această dimineaţă, 42 de cadre din cadrul Detaşamantului de Pompieri Tulcea şi Pichetul de Pompieri Nave Operative Crişan acţionează la supraînălţarea cu saci de pământ a digului de apărare din localitatea Pătlăgeanca. Şi în următoarea perioadă, pompieri tulceni vor continua să acţioneze în toate localităţile judeţului Tulcea, pentru a preîntâmpina eventualele situaţii de urgenţă care ar putea să apară în urma inundaţiilor.

Patlageanca  urmatoarea localitate ajutata de pompierii tulceni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.