Intervenție pentru degajarea unui copac

Duminică, 01 Iunie 2014Mureș

Interventie pentru degajarea unui copac | imaginea 1 În cursul zilei de luni, 26 mai a.c., în jurul orei 15:18, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș a fost sesizat prin numărul unic 112, cu privire la prăbușirea unui copac în municipiul Tg. Mureș, pe strada Gheorghe Marinescu.

La adresa indicată de apelant, au fost mobilizați pompieri militari din cadrul Detașamentului Tg. Mureș cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Militarii au intervenit pentru degajarea copacului căzut peste o copertină și o conductă de gaz. În urma căderii copacului, o creangă a lovit o persoană de sex feminin, aceasta suferind contuzii minore. Echipajul medical a preluat-o și a transportat-o la spital.

Interventie pentru degajarea unui copac | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.