Noi misiuni de distrugere a muniţiei

Luni, 09 Iunie 2014Neamț

Noi misiuni de distrugere a munitiei | imaginea 1 Pompierii militari nemțeni au efectuat o nouă misiune de distrugere a muniției rămase neexplodate după cel de al doilea război mondial. Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a distrus cu această ocazie 41 de elemente de muniție.

Vineri, 30 mai a.c., la ora 08:00, echipa pirotehnică, a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a început operaţiunile de distrugere a muniţiei rezultată din misiunile de asanare a teritoriului de muniţia rămasă neexplodată din al Doilea Război Mondial. Cei cinci militari ai echipei pirotehnice au distrus 41 de elemente de muniţie, în poligonul amenajat temporar în punctul Frăteşti, comuna Doljeşti.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.