Pizzerie în flăcări

Duminică, 29 Iunie 2014Neamț

Pizzerie in flacari | imaginea 1 Miercuri, 25 iunie a.c., ora 12:51, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la acoperişul unei pizzerii din municipiul Piatra Neamţ. La locul indicat s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ, cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o autoscară de intervenţie.

Pompierii militarii au lichidat în timp scurt incendiul, fiind nevoiţi să decoperteze o parte din acoperiş şi din tavanul ultimului etaj al clădirii, având în vedere lipsa unei căi de acces către pod. Au ars aproximativ 50 mp din acoperişul clădirii. Cauza probabilă a incendiului: coş de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.