Fân în flăcări

Miercuri, 09 Iulie 2014Bihor

Fan in flacari | imaginea 1 În cursul zilei de luni, 07 iulie a.c., în jurul orei 13.50, pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea au fost mobilizaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit în grădina unei gospodării din localitatea Leş, comuna Nojorid.

În momentul sosirii echipajelor de stingere, flăcările se manifestau violent la fânul depozitat lângă anexele gospodăreşti. Forţele de intervenţie au acţionat timp de aproximativ o oră şi 30 de minute pentru localizarea şi lichidarea incendiului, protecţia bunurilor învecinate şi înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Ca urmare a producerii incendiului, a cărui cauză probabilă a constituit-o utilizarea focului deschis în spaţii deschise fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor, au ars aproximativ patru tone de fân şi circa 500 kilograme de porumb. Echipajele de pompieri militari au reuşit să împiedice propagarea incendiului la un adăpost de animale şi la alte acareturi situate în proximitatea focarului, precum şi la stivele de lemne de foc aflate în apropiere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.