Furtuna a doborât copacii

Miercuri, 09 Iulie 2014Arad

Furtuna a doborat copacii | imaginea 1 În urma fenomenelor meteorologice periculoase înregistrate miercuri, 9 iulie a.c., în judeţul Arad, au fost inundate 12 gospodării dintre care 2 în municipiul Arad și 10 în orașul Pecica. Totodată, 7 arbori au căzut peste autoturisme în municipiul Arad și alți 56 au căzut pe drumuri națîonale, județene, comunale. Alții 10 arbori au căzut peste liniile de joasă tensiune.

În urma furtunii 3 imobile au fost avariate: 1 bloc în municipul Arad, 1 bloc în sat Utviniş, com Zimandul Nou și Caminul Cultural Utviniş.

Pentru restabilirea stării de normalitate au intervenit Detaşamentul Arad şi Garda de intervenţie nr. 2 chişineu Criş cu 3 ofiţeri şi 40 subofiţeri, fiind necesară suplimentarea forţelor de intervenţie cu subofiţeri din turele libere. În sprijin au fost solicitate Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Pecica, Sântana, Zimanu Nou, Arad care au intervenit cu un număr de 30 voluntari si angajaţi ai primăriilor şi cu tehnica necesară tipului de intervenţie. La această oră Detaşamentul Arad intervine în municipiul Arad cu 4 echipaje pentru îndepărtarea arborilor sau a elementelor de construcţie căzute.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.