Incendiu la o moară dezafectată

Duminică, 06 Iulie 2014Dolj

Incendiu la o moara dezafectata | imaginea 1 Joi, 3 iulie a.c., Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o autoscară mecanică pentru stingerea unui incendiu izbucnit în incinta unei societăți comerciale, la o moară dezafectată din municipiul Craiova, str. Calea Bucureşti.

La locul intervenţiei s-au deplasat inspectorul şef, şeful grupei operative, un specialist din cadrul Inspecţiei de Prevenire, persoană desemnată pentru relaţia cu mass-media şi comanda subunităţii. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta cu violență și degajare mare de fum la pardoseala din lemn. În urma acestuia a ars aproximativ 7 mp pardoseală din scândură și s-au degradat două utilaje de tarare. Cauza probabilă a incendiului fiind efect termic (tăiere cu aparat de sudură oxiacetilenică fără respectarea normelor).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.