Locuință cuprinsă de flăcări

Luni, 21 Iulie 2014Alba

Locuinta cuprinsa de flacari | imaginea 1 Pichetul de Pompieri Cîmpeni a intervenit duminică, 20 iulie a.c., începând cu ora 00.22, în localitatea Bucium Poieni, comuna Bucium, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Pentru stingerea incendiului au acționat pompierii militari cu două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, în cooperare cu SVSU din Abrud și SVSU Bucium.

Ca urmare a incendiului, au ars casa cu o suprafață construită de aproximativ 150 mp, din lemn, cu parter și mansardă, bunurile din interior, un autovehicul în totalitate și aproximativ 80 % dintr-o anexă aflată în imediata vecinătate.

Proprietara, o femeie de 61 de ani, care locuia la mansarda imobilului, a fost găsită decedată sub elementele de construcție prăbușite în urma incendiului. Pagubele înregistrate sunt estimate la circa 200 000 lei și s-au salvat bunuri de aproximativ 170 000 lei. O echipă de specialiști din cadrul inspectoratului efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei probabile de incendiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.