Un bărbat a decedat după ce a fost prins sub un mal de pământ neasigurat

Duminică, 20 Iulie 2014Alba

Un barbat a decedat dupa ce a fost prins sub un mal de pamant neasigurat | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al județului Alba a fost solicitat să intervină vineri, 18 iulie, ora 12.40, pentru scoaterea unei persoane surprinsă de un mal de pământ, în localitatea Deal, comuna Cîlnic. Au fost deplasate la fața locului, un echipaj cu autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de la Garda de intervenție Sebeș, un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean și grupa operativă a inspectoratului.

Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au găsit un bărbat de 43 de ani în stare de inconștiență. Acesta a fost surprins de un mal de pământ neasigurat corespunzător, pe timpul executării unor lucrări de amenajare a unui bazin pentru captarea izvoarelor de apă din zona forestieră. Până la sosirea forțelor de intervenție bărbatul fusese scos de sub malul de pământ de către colegii din echipa de lucru. Personalul medical de specialitate a efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, după aproximativ 1 oră, victima a fost declarată decedată.

Un barbat a decedat dupa ce a fost prins sub un mal de pamant neasigurat | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.