120 de tone de furaje în flăcări

Vineri, 29 August 2014Buzău

120 de tone de furaje in flacari | imaginea 1 Miercuri, 27 august a.c., la ora 21:15, prin sistemul 112, s-a primit un apel de urgenţă ce semnala un incendiu în baza furajeră a unei ferme de pe raza comunei Amaru, judeţul Buzău.

La faţa locului s-au deplasat şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă (patru de la Detaşamentul de Pompieri Mizil și două de la Detaşamentul de Pompieri Buzău), iar pentru coordonarea intervenţiei s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului.

Ajunşi la locul intervenției, pompierii au constatat că incendiul se manifesta cu violenţă arzând generalizat pe întreaga suprafaţă a unei şire de aproximativ 120 tone furaje, ameninţând cu extinderea la întreaga bază furajeră.

Pentru stingere şi protejare s-a dispus un dispozitiv circular pentru salvarea grajdurilor de animale şi restul bazei furajere formată din mai multe şire de furaje - circa 800 tone.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.