Cisternă răsturnată pe DN 108G

Marți, 26 August 2014Sălaj

Cisterna rasturnata pe DN 108G | imaginea 1 Luni, 25 august a.c., la ora 18.00, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj, a fost solicitată să intervină la un accident rutier, petrecut pe DN 108 G, în care o cisternă încărcată cu combustibil (23 tone din care 6 benzină şi 17 motorină )s-a răsturnat într-o curbă între localităţile Cizer şi Vânători.

Pompierii ajunşi la faţa locului, au asigurat perimetrul, deoarece existau scurgeri de ulei şi combustibil din rezervorul propriu al cisternei, traficul fiind oprit pe ambele sensuri. Două macarale, sosite de la Cluj au repus pe roţi cisterna după ce aceasta a fost acoperită cu un strat de spumă pentru a se evita producerea unui incendiu şi au sablat carosabilul de combustibilul scurs.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.