Locuință cuprinsă de flăcări

Luni, 18 August 2014Neamț

Locuinta cuprinsa de flacari | imaginea 1 Miercuri, 14 august a.c., ora 08:02, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu în localitatea Pângăraţi. La locul indicat s-au deplasat un ofiţer, un maistru militar şi şase subofiţeri, cu două autospeciale de stins incendii.

La sosirea militarilor, 08:18, incendiul se manifesta pe toată suprafaţa casei de locuit şi exista posibilitatea propagării la anexa acesteia, construită din lemn, care se afla la doi metri de casă. Acţiunea pompierilor s-a desfăşurat pe două direcţii, una de protecţie a anexei, urmată de operaţiuni de stingere dinspre anexă, cealaltă direcţie a constat în operaţiuni de stingere din partea opusă anexei.

A ars casa de locuit, pe o suprafaţă de 70 mp. Cauza probabilă a incendiului o constituie folosirea focului în spaţii deschise, urmată de extinderea acestuia la casa de locuit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.