Misiune de căutare persoană ȋnecată în barajul Corodeşti

Duminică, 24 August 2014Vaslui

Misiune de cautare persoana  necata in barajul Corodesti | imaginea 1 Vineri, 22 august a.c., în jurul orei 09.00, echipajul de scafandri ai Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui a intervenit pentru căutarea unei unei persoane, bǎrbat de 33 ani, dispărut în apa barajului de acumulare Corodeşti, comuna Gherghesti din data de 21 august a.c..

Cǎutǎrile s-au efectuat ȋn locul indicat de martorii evenimentului, ulterior zona de căutare fiind extinsă pe o suprafată de aproximativ 200 mp luciu apă. După aproape o oră şi jumătate trupul neînsufleţit al bărbatului a fost recuperat de scafandri, de la o distanţă de aproximativ 60 metri de mal, scos la suprafaţă şi predat autorităţilor competente prezente la faţa locului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.