O viitură a lovit satul Bobeica

Duminică, 03 August 2014Suceava

O viitura a lovit satul Bobeica | imaginea 1 Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc şi membrii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Izvoarele Sucevei, împreună cu angajaţi ai Poliţiei de Frontieră, au intervenit în seara zilei de miercuri, 30 iulie a.c., pe raza localităţii Bobeica, în urma manifestării fenomenelor meteo periculoase.

Din cauza precipitaţiilor abundente, în albia pârâului Bobeica s-a format o viitură, de aproximativ trei metri înălţime, care a antrenat aluviuni şi resturi de exploatare forestieră ce au afectat două curţi şi o locuinţă din satul Bobeica. De asemenea, viitura a mai afectat şi două podeţe.

O viitura a lovit satul Bobeica | imaginea 2 După retragerea apelor, echipajele de intervenţie au degajat zona de aluviunile şi resturile de exploatare forestieră, antrenate de viitură, şi cu ajutorul unor utilaje au decolmatat şi au consolidat podeţele afectate. Pe timpul intervenţiei, s-a acordat asistenţă medicală primară unui bărbat cu afecţiuni respiratorii. Acţiunea forţelor participante s-a încheiat în jurul orei 23.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.