Un autoturism a intrat într-o clădire, apoi a ricoșat pe calea ferată

Duminică, 03 August 2014Suceava

Un autoturism a intrat intr o cla ire  apoi a ricosat pe calea ferata | imaginea 1 În dimineața zilei de sâmbătă, 26 iulie a.c., la ora 4:53, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă 112 despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Vatra Dornei.

Un autoturism a intrat în coliziune frontală cu o clădire aflată pe str. Calea Transivaniei, de unde a ricoşat pe calea ferată. Conducătorul auto a fost proiectat în fara autoturismului, la aproximativ doi metri, tot pe calea ferată.

Un autoturism a intrat intr o cla ire  apoi a ricosat pe calea ferata | imaginea 3 Conductorul trenului Regio 4205, care circula pe ruta Vatra Dornei - Bistriţa, a observat din timp autovehiculul şi a oprit, înainte de intra în coliziune cu acesta. De altfel, conductorul a fost şi cel care a anunţat evenimentul. Şoferul, Ioan C., în vârstă de 33 de ani, inconştient şi cu politraumatisme, a fost preluat de o ambulanţă SAJ şi transportat la spitalul din localitate.

Pompierii militari de la Detaşamentul Vatra Dornei au luat măsurile de siguranţă specifice accidentelor rutiere, au deconectat bornele de la baterie şi au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi. De asemenea, au îndepărtat autoturismul de pe calea ferată. Circulaţia feroviară a fost reluată după aproximativ 40 de minute de la anunţarea evenimentului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.