Incendiu la depozit

Miercuri, 10 Septembrie 2014Călărași

Incendiu la depozit | imaginea 1 Trei echipaje de stingere din cadrul Secției de pompieri Lehliu-Gară au intervenit pe raza localităţii, pe strada Industriilor, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta violent, cu flacără la nivelul unui depozit general de materiale

Luni, 8 septembrie a.c., ora 04.38, pompierii militari din cadrul Secției de pompieri Lehliu-Gară au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii, pe strada Industriilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de materiale, proprietate individuală, aparținând unei societăți comerciale din localitate..

La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă la nivelul unei hale, pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați, unde erau depozitate diferite materiale (lemn, panouri, hârtie și cauciucuri). Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea materialelor depozitate în respectiva hală..

Trei echipaje specializate de stingere din cadrul Secției de pompieri Lehliu-Gară s-au deplasat la această intervenţie cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ cinci ore și 30 de minute. În urma incendiului au ars: construcția halei pe o suprafață de circa 400 de metri pătrați, obiecte de mobilier, material lemnos, elemente de material plastic, hârtie și cauciucuri, valoarea bunurilor salvate, în urma intervenției pompierilor, fiind estimată la valoare de 200.000 de lei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.