Început de incendiu soldat cu doi minori răniți

Duminică, 07 Septembrie 2014Olt

Inceput de incendiu soldat cu doi minori raniti | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt a fost anunțat în dimineața zilei de luni, 1 septembrie a.c., în jurul orei 09.00, despre producerea unui început de incendiu, provocat de doi minori, în urma incendiului cei doi copii suferind arsuri. Incendiul a fost lichidat de bunicul copiilor și nu a mai fost nevoie de intervenția serviciilor profesioniste.

La fața locului s-au deplasat pompierii SMURD Stoenești și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt. Cei doi copii se aflau în curtea casei, conștienți, prezentând arsuri pe aproximativ 20 % din suprafața corporală.

Paramedicii SMURD l-au preluat pe unul dintre minori, în vârstă de patru ani și șase luni, acesta prezenta arsuri de gradul I și II la membrelor superioare și membrul inferior drept. Cel de-al doilea copil, în vârstă de trei ani, prezenta arsuri de gradul I și II la membrele inferiore și superioare. Minorii au fost transportați la UPU Slatina. Cadrele medicale de la UPU Slatina au luat decizia transferului celor doi copii la Spitalul „Grigore Alexandrescu” București.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.