Intervenție la accident rutier pe DN 3, în zona Lehliu Gară

Duminică, 28 Septembrie 2014Călărași

Interventie la accident rutier pe DN 3  in zona Lehliu Gara | imaginea 1 Un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate să acţioneze pe DN 3,, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor unui bărbat în vârstă de 61 de ani, victima unui accident rutier

Marți, 23 septembrie a.c., ora 15.05, un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localității, pe DN 3, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Vasile C., în vârstă de 61 ani, victimă a unui accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat două victime, ambele aflându-se în același autoturism (înmatriculat în Călărași) , o femeie, Daniela J., care a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și un bărbat, Vasile C., care se afla încarcerat în autoturism. Pompierii militari încadrați pe autospeciala de descarcerare au folosit echipamentele din dotare și în câteva minute au extras din autoturism persoana încarcerată, pe care au predat-o paramedicilor SMURD.

Bărbatul era conștient și prezenta suspiciune de fractură la nivelul membrului superior stâng, acuzând totodată dureri acute la nivelul toracelui. Paramedicii SMURD i-au aplicat guler cervical bărbatului, l-au imobilizat pe targă, i-au monitorizat funcțiile vitale și l-au transportat de urgență la spitalul din orașul Lehliu Gară..

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.