Intervenție la incendiu de anexe gospodărești în municipiul Oltenița

Duminică, 28 Septembrie 2014Călărași

Interventie la incendiu de anexe gospodaresti in municipiul Oltenita | imaginea 1 Trei echipaje de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița au intervenit pe raza municipiului, pe strada Alexandru Iliescu, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu flacără şi cu fum dens la mai multe anexe gospodărești. Cauza de incendiu și valoarea pagubelor materiale sunt în curs de cercetare.

Marțî, 23 septembrie a.c., ora 03.40, trei echipaj specializate de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița au fost solicitate, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii, pe strada Alexandru Iliescu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la mai multe anexe gospodărești, proprietăți individuale (bunuri aparținând a patru proprietari).

La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi mult fum la nivelul unor magazii de lemne, a unui garaj și a trei anexe construite din chirpici, existând pericolul de extindere a arderii și la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate. De asemenea, trebuie menționat că vântul puternic a favorizat extinderea rapidă a arderii. Pompierii militari din Oltenița s-au deplasat la această intervenţie cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 3 ore și 15 minute.

În urma incendiului au ars: două magazii de lemne, un garaj, trei camere din chirpici în care erau depozitate aparate electrocasnice, bunuri aparținând a patru proprietari. Atât cauza de incendiu, cât și estimarea pagubelor materiale sunt în curs de cercetare, aceste date urmând a fi comunicate după efectuarea unor verificări mai amănunțite.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.