Bunuri distruse în incendiu

Vineri, 03 Octombrie 2014Olt

Bunuri distruse in incendiu | imaginea 1 Pompierii de la Detașamentul Caracal au intervenit marți, 30 septembrie, în jurul orei 11.30, în municipiul Slatina, strada Salcâmului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexele din gospodăria unei femei.

Ajunși la fața locului, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, militarii au găsit în flăcări trei anexe gospodărești. Incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum, materialele combustibile aflate în cele trei anexe favorizând dezvoltarea incendiului.

Pompierii au acționat mai bine de o oră pentru stingerea incendiului, reușind lichidarea acestuia în limitele găsite. Au ars o magazie de lemne și circa 6 mc de material lemnos depozitat în aceasta și două anexe construite din lemn pe circa 25 de mp și bunurile aflate în interior ( unelte agricole și material lemnos ).

În sprijin a fost solicitat și echipajul SMURD Slatina, soțul proprietarei, în vârstă de 74 de ani, suferind un atac de panică. Bărbatul a fost asistat medical la fața locului și nu a necesitat transport la spital. Cauza probabilă a incendiului este folosirea focului deschis în spații deschise și lăsat nesupravegheat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.