Incendiu soldat cu decesul unei persoane

Vineri, 03 Octombrie 2014Bihor

Incendiu soldat cu decesul unei persoane | imaginea 1 În cursul dimineţii de duminică, 28 septembrie a.c., în jurul orei 07.45, un apelant al numărului unic 112, sesiza Inspectoratul pentru Situaţiide Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor cu privire la producerea unui incendiu la o gospodărie situată în localitatea Buduslău.

La adresa indicată de apelant au fost mobilizate de urgenţă două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Marghita. Pompierii militari, în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Buduslău, au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, ce se manifesta în dormitorul locuinţei, reuşind să împiedice propagarea acestuia la celelalte încăperi ale casei.

Din nefericire, incendiul s-a soldat cu pierderea unei vieţi omeneşti, în camera afectată de flăcări, forţele de intervenţie descoperind trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 57 ani.

Cercetările efectuate la faţa locului au relevat faptul că, evenimentul a fost cel mai probabil provocat de fumat, proprietarul adormind cu ţigara aprinsă. Pagubele materiale au constat în materiale textile, un pat, un dulap, o fereastră şi o uşă.

Incendiu soldat cu decesul unei persoane | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.