Incendiu din... răzbunare

Duminică, 16 Noiembrie 2014Bihor

Incendiu din    razbunare | imaginea 1 Pompierii militari ai Gărzii Tinca au intervenit vineri, 7 noiembrie a.c., în jurul orei 13, la stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Fonău, comuna Husasău de Tinca. La sosirea militarilor incendiul se manifesta violent la una din încăperile locuinței, aceștia reușind să lichideze flăcăile înainte ca acestea să se extindă și la cealaltă încăpere.

Un scenariu rupt din filme: o tânără care locuia în casa tatălui său împreună cu iubitul ei s-a trezit într-o bună zi cu locuința în flăcări. În urma unor dispute conjugale furtunoase, tatăl ei i-a cerut într-o seară "ibovnicului" să părăsească locuința. Cel mai probabil, acesta, furios, s-a întors a doua zi, nu cu gânduri tocmai prietenești, incendiind cămăruța în care locuia cu iubita lui.

Pompierii au intervenit prompt lichidând incendiul în limitele găsite și oprind propagarea la cealaltă încăpere a locuinței. Organele abilitate au declanșat o anchetă pentru prinderea făptașului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.