Incendiu la o hală de producție

Duminică, 23 Noiembrie 2014Argeș

Incendiu la o hala de productie | imaginea 1 Marți, 18 noiembrie a.c., ora 15.01, şapte autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară mecanică şi două ambulanţe SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti, Detaşamentul de Pompieri Bradu şi Detaşamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în comuna Mărăcineni, sat Argeşelu, la un incendiu izbucnit la o hală de producţie, ce avea drept domeniu de activitate procesarea cărnii.

S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, dar şi pentru protejarea caselor aflate în apropiere, întrucât exista pericol de propagare a incendiului. Incendiul a cuprins întreaga hală, construită din panouri tip sandvis, pe o suprafaţă de aproximativ 1800 mp, fiind lichidat la ora 20.30. Au ars: pereţii halei, utilaje de producţie aflate în interiorul halei, documente arhivă, obiecte de mobilier şi echipamente electronice. Împrejurarea: în curs de stabilire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.