Incendiu la o locuinţă din Griviţa

Duminică, 02 Noiembrie 2014Ialomița

Incendiu la o locuinta din Grivita | imaginea 1 Un calorifer electric defect a fost cauza probabilă care a dus la izbucnirea unui incendiu la locuinţa unui cetăţean din localitatea Griviţa. Evenimentul a fost anunţat prin SNUAU 112 marți, 28 octombrie a.c., în jurul orei 12.15, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii de la Garda de Intervenţie Slobozia şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate.

În momentul sosirii acestora, flăcările se manifestau la două dormitoare, o bucătărie şi o baie, iar trei butelii, două dintre ele pline cu gaz, se aflau în interior. Echipajele de intervenţie au acţionat iniţial pentru scoaterea acestora din incendiu, iar după mai bine de o oră flăcările au fost lichidate. În urma evenimentului nu au existat victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.