Incendiu la o locuință din Vutcani

Duminică, 23 Noiembrie 2014Vaslui

Incendiu la o locuinta din Vutcani | imaginea 1 În cursul dimineţii de marți, 18 noiembrie a.c., în jurul orei la ora 04.50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui a anunţat despre producerea unui incendiu la o casă, în interiorul căreia se presupunea că se află un bărbat de aproximativ 37 de ani, în localitatea Vutcani, comuna Vutcani

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului, la faţa locului s-au deplasat Detaşamentul de Pompieri Vaslui, cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD cu echipajul de terapie intensivă mobilă. În momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, generalizat la întreaga locuinţă, atât la acoperiş, cât şi în interiorul acesteia, pe o suprafaţă de aproximativ 80 metri pătraţi. În urma incendiului locuinţă construită din pereţi din lut a fost distrusă în totalitate.

Din primele cercetările, se pare că incendiul a fost generat de o lumânare lăsată nesupravegheată pe timpul nopţii, de către persoana din locuinţă, care, la vederea flăcărilor s-a speriat şi a plecat de acasă fără să anunţe producerea incendiului. Ulterior, bărbatul a fost găsit hoinărind pe un drum de pe raza localitaţii Vutcani, nefiind necesară transportul acestuia la spital.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.