Un bărbat a fost slavat de pompieri după ce a căzut peste el un copac

Duminică, 02 Noiembrie 2014Neamț

Un barbat a fost slavat de pompieri dupa ce a cazut peste el un copac | imaginea 1 Miercuri, 22 octombrie a.c., la ora 14:29, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că un bărbat a fost lovit de un pom, în pădure, pe raza comunei Tazlău. La locul indicat s-au deplasat şapte subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ, cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD.

Militarii au monitorizat starea bărbatului, în vârstă de 44 de ani, l-au transportat la ambulanţă şi au cerut, în sprijin, echipajul de SMURD de Terapie Intensivă Mobilă (cu medic), având în vedere că bărbatul avea tensiunea arterială scăzută, probabil din cauza hemoragii interne.

Cei trei paramedici ai echipajului SMURD, plutonierul major Dragoş Ciocan, plutonierul Ionuţ Paleu şi plutonierul Dascălu Gabriel, au predat pacientul echipajului SMURD cu medic – doctor Andrei Dascălu, asistent Iulia Săndulin, plutonier Vasile Bălteanu (paramedic) şi plutonier Panţîr Gavril (paramedic şi conducător auto) –, care l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului de Urgenţă Judeţean Piatra Neamţ.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.