Trei accidente într-un interval de 60 de minute

Joi, 25 Decembrie 2014Bistrița-Năsăud

Trei accidente intr un interval de 60 de minute | imaginea 1 Dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J. Bistriţa - Năsăud a fost informat, luni, 22 decembrie a.c., începând cu ora 08.12, despre producerea a trei accidente rutiere soldate în total cu nouă victime.

Pe raza localităţii Poiana Ilvei, pe DJ 172 D, un autoturism în care se aflau trei femei şi un bărbat a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod. În urma accidentului, două victime au fost transportate la spital, de către echipaje SMURD, respectiv S.A.J. Bistriţa – Năsăud.

După 30 de minute, echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Sângeorz - Băi a fost solicitat pentru a prelua o femeie în vârstă de 75 de ani, cu suspiciune de fractură la nivelul unui membru inferior, victimă a unui accident rutier. Victima a fost preluată de pe traseu de către un echipaj SAJ şi transportată la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.

La ora 09.06, un accident de circulaţie produs pe raza localităţii Crainimăt, DN17, a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă 112. Un autoturism în care se aflau patru persoane a părăsit partea carosabilă si s-a răsturnat în şanţul de pe margine şoselei, ajungând sub un pod la o adâncime de 4 m.

Modulul SMURD, compus din două echipaje de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, sprijinit două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, a ajuns de urgenţă la locul solicitării. Unul din pasageri a rămas încarcerat, iar pentru a-l extrage pompierii militari au executat o decopertare parţială a plafonului. Toate victimele au fost stabilizate şi transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.

Trei accidente intr un interval de 60 de minute | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.