Trei persoane decedate în urma unui incendiu

Joi, 25 Decembrie 2014Vaslui

Trei persoane decedate in urma unui incendiu | imaginea 1 În cursul acestei dimineţii de vineri, 19 decembrie a.c., în jurul orei 03.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui a fost anunţat prin 112, că într-o locuinţă din localitatea Bouşori, comuna Soleşti a fost descoperit trupul unui tânăr de 20 de ani.

La faţa locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, condusă de inspectorul şef. În momentul sosirii la locul evenimentului şi pătrunderii în locuinţă s-a constatat că într-una din cele două camere ale locuinţei erau trei persoane decedate, tătăl de 50 de ani şi cei doi fii de 20 respectiv 16 ani, intoxicate cu monoxid de carbon , două dintre victime aflându-se pe pat iar cea dea treia pe pardoseala încăperii.

Pompierii nu au intervenit pentru stingerea incendiului deoarece acesta s-a stins după consumarea oxigenului din încăpere. Din primele cercetările, se pare că evenimentul tragic a fost provocat de un scurcircuit electric la un televizor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.