Un bătrân a decedat în urma unui incendiu

Joi, 25 Decembrie 2014Teleorman

Un batran a decedat in urma unui incendiu | imaginea 1 În cursul zilei de miercuri, 17 decembrie a.c., la ora 14.18, pe numărul unic de urgență 112, o persoană a solicitat intervenția pompierilor militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința lui Grigore B., din localitatea Troianul.

Alertați de producerea acestui incendiu și din cauza faptului că apelantul a precizat că în locuința aflată în flăcări este posibil să se afle o persoană, la fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Ajunși la locul evenimentului, concomitent cu operațiunile de localizare a incendiului, pompierii militari roșioreni au efectuat și misiunea de căutare-salvare a persoanelor surprinse de flăcări.

Un batran a decedat in urma unui incendiu | imaginea 2 Militarii roșioreni au găsit proprietarul locuinței, Grigore B, de 80 de ani, căzut lângă ușa de la intrarea unei camere, decedat, cu arsuri pe aproape toată suprafața corpului. Trupul neînsuflețit a fost scos din foc, după care pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în stadiul în care a fost găsit.

Au ars ori au fost distruse de flăcări mobilierul dintr-o cameră de locuit, tavanul acesteia pe o suprafață de cca. 16 mp și elementele de tâmplărie de la uși și ferestre, valoarea pagubelor fiind apreciată la suma de 4000 de lei.

Pompierii militari au reușit să salveze celelalte bunuri materiale existente în casă, cât și restul imobilului, valoarea acestora ridicându-se la suma de 15000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs din vina jarului căzut dintr-o sobă de cărămidă pe materialele combustibile din apropiere.

Un batran a decedat in urma unui incendiu | imaginea 3

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.