Incendiu la o gospodărie din localitatea Ciumuleşti

Duminică, 18 Ianuarie 2015Suceava

Incendiu la o gospodarie din localitatea Ciumulesti | imaginea 1 Militarii Detaşamentului de pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vadu Moldovei, au intervenit, joi, 15 ianuarie a.c., ora 3.49, cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Pavăl G., din satul Ciumuleşti, comuna Vadu Moldovei.

La sosirea echipajelor, ardeau un adăpost de animale şi un autoturism, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga gospodărie, dar şi la un magazin ce se afla în apropiere. Incendiul a fost lichidat la ora 6:05. A ars adăpostul de animale, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, pe o suprafaţă de 160 de metri pătraţi.

Focul a mai distrus autoturismul, un cauciuc de la un tractor, scule şi unelte agricole, piese de schimb de la o combină agricolă, o presă de vulcanizare, o tonă de furaje şi alte bunuri din gospodărie. În incendiu au pierit 15 păsări de curte. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat locuinţa, tractorul şi magazinul din vecinătate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.