Incendiu la un hotel din Capitală

Duminică, 18 Ianuarie 2015Ilfov

Incendiu la un hotel din Capitala | imaginea 1 Pompierii I.S.U. "Dealul Spirii" București-Ilfov au intervenit în cursul serii de sâmbătă, 17 ianuarie a.c., în jurul orei 22:10, pentru gestionarea unui incendiu produs la un hotel din Bulevardul Dinicu Golescu.

Având în vedere particularitățile intervenției la un astfel de imobil, în cel mai scurt timp au fost concentrate la fața locului, din cadrul Detașamentului de Pompieri Grozavești, trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Incendiul a fost identificat într-o cameră la nivelul etajului trei, cu degajări mari de fum în hol și pe casa scării, datorită intervenției prompte și profesioniste, fiind localizat și lichidat în doar câteva minute.

Tocmai din acest motiv, al fumului care a inundat etajul respectiv, comandantul intervenției a dispus constituirea unei echipe de căutare-salvare pentru cercetarea tuturor încăperilor și evacuarea preventivă a persoanelor, cu scopul de a evita intoxicarea acestora prin inhalarea de monoxid de carbon. În urma incendiului nu au rezultat victime, iar pagubele materiale au fost limitate semnificativ.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.